loaderimg
image

14 jaar geleden begon de passie en deze is nooit meer weggegaan. Eelco Meerman stopte
met zijn werk in de betere restaurants en ging in dienst bij Nederlandse cateraars op het
allerhoogste niveau.

Maar Eelco wilde meer, want het ondernemen stroomt door zijn bloed. De droom van een
eigen onderneming begon in 2019 met de start van Sonah Catering. Sonah staat niet
alleen voor goud: de letters staan ook voor de namen van zijn kinderen. Dit met de
gedachte ‘dan mag het niet mis gaan’.

Inmiddels doet Eelco dit samen met zijn compagnon Wouter Blaser.
Wouter heeft zijn sporen verdiend in vele fine dining restaurants en heeft zichzelf
opgewerkt tot allround chef met zijn eigen stijl en signature. Deze combinatie van
ingrediënten zorgt voor een ongekende balans binnen het bedrijf.

De heren zijn groot geworden door klein te blijven en dat is dan ook hun kracht. Sonah is
van kleine “lokale” cateraar inmiddels aan het uitgroeien tot een full service
cateringbedrijf in binnen- en buitenland. Dit door vooral dicht bij zichzelf te blijven, altijd
dat stapje extra te zetten en zich te beseffen dat er zonder arbeid ook geen vrucht is.


image